“4 év rettenetes önutálat és önsanyargatás után megbocsátottam a múlt fájdalmát a volt férjemmel, 17 éves korom óta először érzem magam vonzónak, a szüleimmel sosem volt ilyen szoros a kapcsolatom és már nem félek a kihívásoktól. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok neked Fanni. Mindenkinek csak ajánlani tudlak!!”
Böbe
“Mérhetetlenül örülök hogy rád találtam. Hezitáltam az álmaim követését illetően, de amint elkezdtünk dolgozni Fannival, éreztem ahogy nő a bátorságom és megvalósítottam, amiről nem hittem, hogy valóság lehet. Megtanultam a mában élni és kitörni a saját börtönömből. Köszönöm Fanni, mindent köszönök.”
Petra
“Teljesen otthon éreztük magunkat Fannival. Csodálatos ajándéka az, hogy ráérezzen mire is van szükséged és a legtöbbet kihozza az idődből vele. Ez egy kiváló minőségű és fókuszált élményt nyújtott, többet, mint amire számítottunk. Szavakon túli bölcsességgel, egyedülálló képességgel rendelkezik a gyógyításra és átalakulásra. Nagyon ajánlom, hogy ne hagyd ki ezt a tapasztalatot.”
Lisa
“Megkönnyebbülést, felszabadulást érzek mindig Fannival való beszélgetések után. Szeretem érezni ahogy a sok kimondatlan, meg nem fogalmazott gondolataim a segítségével megfogalmazódnak, elindulnak bennem! Fanni nekem a legtöbbet az önszeretet keresésében segített.”
Zsófi
"A Fannival való találkozás mindenekelőtt az egyik legértékesebb emberi tapasztalat volt. Hálás vagyok azért, hogy megosztotta velem az energiáját és tapasztalatait. Határozottan az egyik legnagyobb fordulópont volt az életemben a vele való közös munka. Még egyszer köszönöm!"
Charlotte
„Fanni tudja, hogy mit csinál. Ezt a típusú munkát csak olyannal lehet végezni, aki vezet és irányít téged anélkül, hogy ígéreteket tenne. Türelmes és barátságos volt. Segít eltávolítani azokat a lelki dolgokat, amikre már nincs szükségünk. Légy felkészült a munkára. Köszönöm Fanni!”
Anis
“Fanni egy rendkívül elhivatott ember, akin látszik, hogy nemcsak nagyon profi abban, amit csinál, hanem élvezi is. A találkozóink, azon túl, hogy mindig feltöltöttek derűvel és energiával, rengeteg felismerést hoztak. Ezeken kívül mindig kaptam gyakorlati tanácsokat is arra, hogyan építsem be a változást a mindennapi életembe. Tetszett, hogy a találkozók között is tartottuk a kapcsolatot, így szinte folyamatosan haladhatott a fejlődés, épülés és a könnyebbülés. Szívből ajánlom Fannit és a csodás energiáit Mindenkinek!”
Nóra
"Fanni egyedülálló módon adott útmutatást és támogatást energiával és irányított meditációval a terhesség és az élet kihívásai során. Az öntudat ajándék lett. Évek óta irányít, és nem számít, mikor és hol, sokféleképpen jobbá tettem az életemet"
Barbro
“Te egy FANTASZTIKUS nő vagy! Nem az unalmas hétköznapi coaching témákról beszélsz, hanem másokhoz képest sokkal őszintébben és hitelesebben osztasz meg mindent. A valóságról beszélsz és nem a legideálisabb világról, de mindig pozitív szemszögből. Imádom olvasni a blogodat és hallgatni az előadásaidat. Igazi példakép vagy!“
Robi
“A blogod hatására döntöttem úgy, hogy végre felmondok abban a cégben ahol sem fizikailag, sem lelkileg nem éreztem jól magam. Szóval így látatlanban is nagyon-nagyon sokat köszönhetek Neked, a blognak és a Facebook posztoknak is.”
Detti
“Az energia és perspektíva amit tőled kaptam még egy héttel később is ragyog bennem. Ez volt a legjobb spirituális és személyiség fejlesztési élmény amiben valaha részem volt. Csak ajánlani tudlak!”
Georgia
“Fantasztikus 1: 1 élmény volt Fannival dolgozni, amely megnyitott abban, hogy jobban tudatában legyetek az életedben lévő érzelmi blokkoknak, elakadásoknak és hogy mit akart mondani a testem. Fanni segít abban, hogy megismerjem, mi lehet a probléma, és egyszerű eszközöket nyújt a megoldásához és az élet élvezetéhez.”
Kara
“Nagyon ajánlom mindenkinek Fannit! Hihetetlenül barátságos, hozzáértő és tehetséges. A tapasztalatok áramlása tökéletesen fel volt építve először energiagyógyítással, majd a meditáció, amik nagyszerű beszélgetéshez és megértésekhez vezettek. Ha bele akarsz mélyedni az érzelmi világodba, nyitott vagy és hajlandó vagy elvégezni a munkát, akkor ez a tapasztalat Neked való!”
Mallory
“Talán még nagyobb dicséret, hogy a 20-as évei közepén járó fiam kijött a szobájából, és azt mondta, “de jól beszél ez a Csaj /Lány/”….Réka az ilyen műsorokért érdemes bekapcsolni a Karcfm-et és hallgatni és nagyon odafigyelni! Ja, és egy kérés a Vendég oldalát a neten elárulod Réka?! Köszönöm szépen!”
Zsuzsa
“Fanni egy fantasztikus ember, élmény volt vele dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”
Caroline
“Ez a nő többet élt pár év alatt, mint milliók egy életen át. Fanni te aztán megéled az élet sóját borsát. Igazi példa vagy nekünk.”
Mike
“Az első alkalom előtt foglalmam sem volt, mire számítsak, de hatalmas pozitív meglepetés volt. Nagyon nyugtató és profi volt Fanni, tök jól éreztem magam. Nagyszerűen el volt magyarázva minden. A kezelés után sokkal könnyebbnek és boldogabbnak éreztem magam. Remélem, ezt meg tudom ismételni a jövőben! 100%-ban ajánlom!”
Sophia
“Imádom a bejegyzéseidet és cikkeidet, szeretem a bloggal indítani a reggeleimet. Nagyon szeretlek olvasni. Köszönöm!”
Brigi
“Tegnap délután valahogy, nem tudom hogy rátaláltam a blogodra, éjjel 2 óráig elolvastam az első betűtől az utolsóig. Csak annyit szeretnék neked írni: KÖSZÖNÖM!!!”
Tibor
"Ezt az élményt a barátnőmnek foglaltam le, akinek nagyon tetszett, és annyira felfrissültnek és energikusnak érezte magát a foglalkozás után. mindketten boldogok vagyunk 😊"
Tamás